foran er to elementer av bil utforming

Gitter frontlykter er to konstruksjonselementer som gir bilen et visst punkt. I begge tilfeller er dette ledsaget av en annen rent utilitaristisk.
https://autoprofi.bg/tampon-dvigatel-za-renault-megane-scenic-(ja0-1_)-16-16v-(ja0b-ja04-ja11)-11406-p2287989.html
det er nødvendig av to grunner luft som når inn til motorrommet gjennom grillen: for å danne luft-brennstoffblandingen og for å tilveiebringe kjøling av motoren. Selv radiator trenger luft for kjøling av kjølevæsken. Risten må ha nok plass i midten slik at vinden til å passere hvert uhindret. Imidlertid bør plassen ikke være for store til å passere steiner som kan skade radiatoren.

For dette formål blir gitteret utstyrt med horisontale og vertikale ribber. For å unngå bulker i gjennomføringen av den ved hjelp av metall og plast. Noen ganger når ribbeina er for brede grillen er satt skjold. På denne måten er designere gitt mer frihet til å uttrykke seg. Dette aspektet bør ikke bli oversett fordi bilen foran og logo er de grunnleggende elementene i anerkjennelse og ofte avgjørende for merkevaren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *