Typer av body lotion

Kroppslotion – et kosmetisk produkt som kan brukes som et alternativ fett krem beregnet for hudpleie.

Vanligvis er det påført til den våte legeme. Den lotion har vanligvis en lett struktur, takket være hvilken det er raskt absorberes uten å etterlate en fet striper og klebrig følelse. Dette kosmetisk produkt kan tilpasses din hudtype (fet, tørr og kombinasjon).

kozmetika atache za pochistvane na litseto

For tørr hud. Tørr hud kan gjenkjennes på grunnlag som peeling og dannelsen av sprekker i de øvre lag av overhuden. Grunnen til dette er som regel en mangel på næring og hydrering. Som et resultat, er fuktighetskrem for tørr hud designet for å rense, næring, fukte og helbrede. I sommer er bedre å velge beroligende og helbredende midler, vannbasert, og i vinter – rensing og nærende til oljen. For tørr hud lotion er ikke ønskelig å bruke et alkoholbasert.

For fet hud. Feilaktig vare på fet hud på det kan virke akne. Hovedmålet med kremer for å håndtere dette problemet vil være rensende og antibakteriell effekt. Dette fet hud trenger også fuktighet og næring. Leter etter huden med akne i sommer, kan du bruke alkoholbaserte midler, og i den kalde årstiden er bedre å bruke kremer som inneholder oljer.

Lotions på for normal og kombinert hud. Normal hud er vanligvis veldig kresen. Med riktig ernæring og hydrering kan være en lang tid for å opprettholde sin skjønnhet og elastisitet. Å ta vare på kroppen med en normal hudtype anses universelle lotion basert på jojobaolje. Men i de fleste tilfeller, må forholde seg til kombinert hud. Den kommer fra det faktum at vanligvis for forskjellige områder av kroppen krever en individuell tilnærming. For eksempel, på mine føtter på grunn av de hyppige hårfjerning huden er tørrere enn på baksiden. I slike tilfeller bør lotion enten velge for hver del av kroppen, eller bruke produkter for kombinert hud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *