Bil alarm nøkkel fob tilbakemeldinger

Auto – start motoren med fjernkontrollen på biler med manuell girkasse og «automatisk». Direkte påvirker prisen, men jeg anbefaler deg å velge en alarm med denne funksjonen. Det er veldig praktisk om vinteren, når du kan ut av huset for å starte motoren, noe som reduserer oppvarmingstiden Cold maskin. Den lar deg sette autorun motor for en tid, og for å opprettholde en optimal temperatur i kabinen.

Turbo timer – systemet mens du kjører overvåker motorturtall, og lagrer dem. Når maskinen er satt under beskyttelse, varigheten av motoren avhenger av hvilken modus maskinen brukes til å aktivere alarmen: Riding ved høye hastigheter – kontroll Tiden kan være opp til 6 minutter, rolig bevegelse – bare 1-2 minutter. Turbo tiden går etter innstilling av maskinen for beskyttelse, dvs. Etter å ha fjernet nøkkelen fra tenningen, fortsetter motoren å kjøre overvåkningstiden. Passer for eiere av biler med turbolader.
http://nspauto.com/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%D1%80%D0%BC%D0%B0-giordon-detail.html
Programmering funksjoner – lar deg bruke tilleggsfunksjonen for bekvemmeligheten av brukerne. For eksempel kan du konfigurere oppstarts åpne uten å åpne dørene, overvåke statusen til batteriet, motortemperatur og luften i kabinen. En veldig hendig funksjon er leting etter bilen på parkeringsplassen eller de automatiske lukke dører når du ringer en viss hastighet.

Det første du må se etter når du velger en bil alarm – range og tilstedeværelsen av Autokjør. Ikke kreve fra bilalarmen for mye – det bør ikke forsøke å motstå tyveri, dens funksjon – å varsle eieren om hva som skjer med bilen. Hvis du trenger et system, bare åpne / lukke døren – ta den billigste. De mest populære bil alarm Star firmaer, Pandora, Alligator, Scher-Khan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *